評価:
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Simple, hearty chicken soup with vegetables with that real homely feel.
材料
調理方法
- Salt and pepper whole chicken breasts and cook in a skillet with pan spray until browned on the outside and cooked through.
- Rough chop the cooked breasts and return to the skillet and set aside.
- Heat olive oil in a soup pot and add onions, salt and pepper. Cook for 3 minutes.
- Add carrots, celery and Italian seasoning and cook until vegetables start to soften.
- Heat chopped chicken in the skillet until hot and add a small amount of broth to de-glaze the pan. Add chicken and broth to vegetables.
- Add remaining broth to soup pot, heat to a boil, reduce heat and cook on low for 1 hour or until carrots are completely soft.
- Note: brown rice or tiny egg noodles are a good addition. I cook them separately and add a little to my bowl.
561人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
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評価
Is one serving a cup?
2016年 04月 27日 投稿者: VirDoHM
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The serving size is 1 cup
2013年 08月 6日 投稿者: llynn5255
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Looks delicious but really would be great if we knew the serving size
2013年 05月 24日 投稿者: PontJieBoTTeR
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I added barley and frozen corn, very tasty.
2012年 01月 22日 投稿者: Croethle
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What is the serving size of this recipe. I think I will try it for supper tomorrow night.
2012年 01月 19日 投稿者: fatchick62
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How much is a serving??? A cup? Half a cup?
2011年 01月 16日 投稿者: kerirae
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I used only 4 cups of low-sodium chicken broth and added water to make up the difference and it still came out great! Even my boyfriend was dying for more.
2010年 10月 14日 投稿者: bella611
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栄養のまとめ:
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Homemade Chicken Soupの1サービングあたりのカロリーは83あります。
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カロリーの内訳 27% 脂質, 19% 炭水化物, 54% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
348 kj
83 kcal
たんぱく質
11.12g
脂質
2.45g
飽和脂肪
0.517g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.448g
一価不飽和脂肪
1.274g
コレステロール
27mg
炭水化物
3.9g
糖分
1.29g
食物繊維
0.8g
ナトリウム
762mg
カリウム
173mg
カロリーの内訳
炭水化物 (19%)
脂質 (27%)
たんぱく質 (54%)
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