評価:
FatSecret会員の平均評価
|
A great pasta substitute.
材料
調理方法
- With a good potato peeler create long "noodles" by starting at the top of the zucchini and peeling wide ribbons down the length of the zucchini.
- Continue making ribbons as you turn the zucchini to get all the green part off first.
- When the center portion becomes too thin , set it aside to use for a salad and start a new zucchini.
- Heat a large skillet on medium high.
- Add the olive oil and zucchini "noodles."
- Saute the "noodles" for 2 to 3 minutes.
- Season with freshly grated black pepper and salt if desired to taste.
- Serve with your favorite pasta sauce. I like to eat these with red sauce & meatballs!
5105人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
|
評価
|
That's a great idea! Here I've been waiting for my friend to bring over her spiral tool to make the darn noodles. 😂
2019年 03月 10日 投稿者: jennifercook1
|
I would add sea salt and Ghee for the minerals and extra fat and grate some parmesan as a topping. Definitely trying this!
2017年 10月 27日 投稿者: Looped
|
|
Awesome way to have spaghetti!!!
I never thought I would eat anything like this and I'm glad I gave it a try.....
2016年 08月 18日 投稿者: Scout1idf
|
Awesome recipe. Very simple and easy to make.
Note - the calorie breakdown chart here is wrong. The Carb ratio is 14%. Fiber is not counted in the calories, so only the net carbs (Total Carbs - Fiber) should be taken into consideration to calculate Carbohydrate Ratio.
2016年 03月 20日 投稿者: sudharsanravikumar
|
They make spiralizers that will make the prep easier. Cooks Illustrated likes the Paderno World Cuisine Tri-Blade Spiral Vegetable Slicer. You just pull the spirals straight and slice the length of noodle you want. I haven't tried it yet, but am going to order one today! You can use it on zucchini, summer squash, carrots, butternut squash, cucumbers, parsnips, sweet potatoes, beets, celery root and rutabaga. You can also do this recipe with spaghetti squash, that only requires a fork to turn its cooked "meat" into great spaghetti strands.
2016年 02月 10日 投稿者: metamora
|
What is a serving size? One cup?
|
Zo te zien aan de reacties is dit heel lekker! Kan iemand het misschien in het Nederlands vertalen? Alvast bedankt!!
2015年 02月 16日 投稿者: annemiek rembil
|
This is awsome thank you
2014年 11月 3日 投稿者: zeemac1
|
|
|
|
|
このレシピを評価する
このレシピを見るにはサインインする必要があります。ここをクリックしてサインインする。
|
|
|
レシピをもっと探す
|
食事の種類で絞り込む
主食
おかず
昼食
最新のレシピ
しっとり柔らかくて繊維質が豊富なスナック。
|
軽くて甘くておいしい。
|
最高で簡単な無糖ケトパン.。
|
あっという間に作れる美味しい低カロリースープ。
|
|
レシピを投稿
栄養のまとめ:
|
|
Zucchini Noodlesの1サービングあたりのカロリーは80あります。
|
|
カロリーの内訳 73% 脂質, 20% 炭水化物, 6% たんぱく質. |
|
栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
333 kj
80 kcal
たんぱく質
1.36g
脂質
6.98g
飽和脂肪
0.984g
多価不飽和脂肪
0.803g
一価不飽和脂肪
4.955g
コレステロール
0mg
炭水化物
4.32g
糖分
1.7g
食物繊維
1.5g
ナトリウム
11mg
カリウム
277mg
カロリーの内訳
炭水化物 (21%)
脂質 (73%)
たんぱく質 (6%)
|
|
|