Ham & Cheddar Egg Muffins
評価:
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Ham & Cheddar Egg Muffins
Prepared like quiche but baked as individual muffins.
材料
調理方法
- In a bowl add eggs, milk and salt and pepper to taste, Whisk until mixture is well blended and smooth.
- Place six large silicone cupcake cups on a sheet pan. Pour equal parts of egg mixture into the six cups.
- Add equal parts of ham, cheese and onions to each cup making sure that the egg mixture covers the contents. Sprinkle paprika on top of each cup.
- Heat oven to 350 °F (175 °C) and place pan with the egg muffins into the middle rack of the oven. Cooking could vary between 20-30 minutes. You want all the liquid to harden with a little bit of browning.
- The cooked muffin should effortlessly separate from the silicone cup once cooled.
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評価
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These are delicious - I'm making my 2nd batch.
I used 1/8 cup heavy cream instead of 1/4 cup whole milk, added green onions and a little diced jalapeno peppers. I ended up with 8 rather than 6.
2018年 06月 24日 投稿者: thenester
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also used heavy cream instead of milk
2015年 09月 6日 投稿者: Pterath
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軽くて甘くておいしい。
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これらのスコーンは柔らかく、美味しく、とても簡単に作れます。
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たんぱく質たっぷりの手軽で美味しい一品。
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栄養のまとめ:
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Ham & Cheddar Egg Muffinsの1サービングあたりのカロリーは153あります。
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カロリーの内訳 54% 脂質, 6% 炭水化物, 40% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
639 kj
153 kcal
たんぱく質
15.49g
脂質
9.41g
飽和脂肪
4.023g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
1.086g
一価不飽和脂肪
2.616g
コレステロール
253mg
炭水化物
2.46g
糖分
1.04g
食物繊維
0.2g
ナトリウム
496mg
カリウム
14mg
カロリーの内訳
炭水化物 (6%)
脂質 (54%)
たんぱく質 (40%)
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