12" Thin Pizza Dough Crust
評価:
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12" Thin Pizza Dough Crust
A 12" light dough rolled to 1/8" thickness to be baked with your favorite toppings.
材料
調理方法
- In a medium bowl combine half the flour, yeast, salt, oil and warm water (100 °F).
- Mix until a smooth consistency is made then slowly add the remaining flour until it thickens.
- Once dough is thick, remove from bowl to a lightly floured cutting board or similar. Knead for 2-3 minutes then place in another bowl and cover for 15 minutes.
- Once it has risen, roll out to 12" diameter 1/8" or thinner thickness and place on a stone or cookie sheet.
- Add your favorite toppings and bake.
175人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
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評価
How long do you bake the pizza after you put your toppings on and at what temperature? 🤗
2022年 01月 5日 投稿者: Leslie James
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Very easy to prepare, love that.
2020年 03月 12日 投稿者: Amthemama
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栄養のまとめ:
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12" Thin Pizza Dough Crustの1サービングあたりのカロリーは77あります。
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カロリーの内訳 20% 脂質, 71% 炭水化物, 10% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
324 kj
77 kcal
たんぱく質
1.88g
脂質
1.69g
飽和脂肪
0.233g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.178g
一価不飽和脂肪
1.231g
コレステロール
0mg
炭水化物
13.75g
糖分
0g
食物繊維
0.6g
ナトリウム
218mg
カリウム
25mg
カロリーの内訳
炭水化物 (70%)
脂質 (20%)
たんぱく質 (10%)
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