評価:
FatSecret会員の平均評価
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Delicious salmon cakes made with seasoned breadcrumbs, egg and onion.
材料
調理方法
- Combine all ingredients and mix well.
- Portion with ice cream scoop, flatten and bake at 300 °F (150 °C) for about 20 minutes or cook in non-stick skillet on stove top.
308人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
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評価
I used canned salmon, removed the skin and bones. Saved the juice and added 1/4 c to the bread crumbs. I added a 1/4 teaspoon dried dill & 1 teaspoon of dried minced onion. followed everything else. My ice cream scoop was smaller and I got 7 cakes. Covered and chilled them for 2 hours. I air fried them- 3 spritzes of olive oil on each side- cooked for 5 minutes at 400 on each side- until they were golden brown. They were awesome!
2021年 08月 16日 投稿者: lyndachamplin
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I love salmon cakes! I will use oatmeal instead of breadcrumbs! Should be wonderful!!!
2013年 03月 6日 投稿者: AquaSurf00
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I used fresh salmon and it turned out great! It was very good! I cooked for 30 min and it was perfect.
2012年 08月 2日 投稿者: alaskajerry
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Made these today for lunch...very yummy!!!
2012年 02月 27日 投稿者: TreyMommy
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Fabulous - I add a little red pepper for a zing and use cornmeal instead of bread crumbs.
2010年 05月 25日 投稿者: Kphillips2000
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I never would have thought to bake them. Good Idea! More healthy that cooking in skillet with a touch of oil.
Thanks!
2009年 07月 16日 投稿者: Starlitwolf
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Is this recipe for canned or fresh salmon?
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栄養のまとめ:
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Salmon Cakesの1サービングあたりのカロリーは134あります。
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カロリーの内訳 36% 脂質, 20% 炭水化物, 44% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
559 kj
134 kcal
たんぱく質
14.41g
脂質
5.16g
飽和脂肪
1.37g
多価不飽和脂肪
1.571g
一価不飽和脂肪
1.588g
コレステロール
78mg
炭水化物
6.49g
糖分
0.79g
食物繊維
0.5g
ナトリウム
497mg
カリウム
237mg
カロリーの内訳
炭水化物 (20%)
脂質 (36%)
たんぱく質 (44%)
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