食事の種類:
主食
おかず
サラダとサラダドレッシング
評価:
FatSecret会員の平均評価
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Easy to prepare, popular Peruvian recipe.
材料
調理方法
- Cook the quinoa in boiling water until the 'tails' become visible. This is usually after around 15mins. Strain and allow to stand.
- Slice/chop the cranberries and walnuts into small pieces. Then mushrooms and olives sliced thinly.
- Combine the parmesan, rocket, cranberries, walnuts, olives, mushrooms and quinoa. Mix lightly until all are well dispersed.
- Combine the garlic, mustard, soy sauce and lime juice, mix thoroughly until the garlic has dissolved/dispersed.
- Pour the dressing over the salad, ready to serve.
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栄養のまとめ:
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Peruvian Quinoa Saladの1サービングあたりのカロリーは111あります。
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カロリーの内訳 54% 脂質, 35% 炭水化物, 11% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
4655 kj
1112 kcal
たんぱく質
31.35g
脂質
69.74g
飽和脂肪
11.114g
多価不飽和脂肪
16.88g
一価不飽和脂肪
6.245g
コレステロール
22mg
炭水化物
99.83g
糖分
21.76g
食物繊維
9.7g
ナトリウム
3396mg
カリウム
1058mg
カロリーの内訳
炭水化物 (35%)
脂質 (54%)
たんぱく質 (11%)
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