私の料理帳に追加
食事日記に追加
量:
4 分量
準備時間:
10 分
調理時間:
30 分
食事の種類:
主食
おやつ
昼食
評価:
Average FatSecret member ranking FatSecret会員の平均評価
投稿者: dayberndt

"Breaded" Chicken Shake & Bake

The chicken is much tender than prepared the traditional "breaded" way.

材料

調理方法

  1. Remove skin and bone from chicken thigh. Beat the meat with a meat beater until about 1/3" thick. If piece gets too wide to handle, cut it in two and continue beating to the desired thickness.
  2. Put the pork skins in a zip lock bag and close the bag carefully so there wouldn't be much air left in it. With a rolling pin, crush the pork skins until they resemble breadcrumbs. Add the garlic powder and salt to the pork rinds, close the bag and shake well.
  3. Line a baking pan with aluminum foil and spray lightly with cooking spray. Take a piece of chicken, put it in the zip lock bag with the crushed pork skins, making sure it's not folded, close the bag, then holding on one corner shake so the meat will be covered in the pork skin crumbs. Place on baking pan. Repeat with the remaining pieces of chicken.
  4. Bake at 400 °F (205 °C) for 20-30 minutes or until pork skin crumbs are dark golden (depending on the oven). Do not overcook. To verify if meat is done, poke with a fork - if the juice runs clear not pink, it's done.
  5. Serve warm with a side dish of your choice. Can be kept in the fridge and nuked when needed.
  6. Note: if you want to add an extra "zing", take the pan out of the oven, drop a spoonful of marinara sauce or just plain crushed tomatoes on each piece and spread it with the spoon to cover the whole piece leaving about 1/4" from the edges free of tomatoes; sprinkle a dash of crushed basil on each piece, and top with a spoonful of shredded cheese. Put back in the oven for an extra 5-7 minutes. Serve warm.
193人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
 

評価 
sounds great!!
user vote
2019年 03月 5日 投稿者: Dennymau
Thank you for the info I will try it. Dan
user vote
2018年 05月 19日 投稿者: dannoci
I've used pork skins on chicken before it's quite tasty and very low calorie.
user vote
2016年 02月 24日 投稿者: J0udee303
YOU BET THIS IS A GOOD ONE wow in all my years i never thought of doing this thank you so much
user vote
2016年 01月 26日 投稿者: SJWNana

     
 

このレシピを評価する



このレシピを見るにはサインインする必要があります。ここをクリックしてサインインする。
 

レシピをもっと探す

食事の種類で絞り込む

主食 おやつ 昼食

最新のレシピ

投稿者: sumi2854
これらのパンケーキはとても美味しく、蜂蜜で釉薬をかけています。
投稿者: Aile782
シンプルな材料で作る簡単で満足感のあるスープ。
投稿者: Komaron
最高で簡単な無糖ケトパン.。
投稿者: Ⓜ︎iu
シンプルでクリーミーな焼き菓子。

レシピを投稿

栄養のまとめ:

"Breaded" Chicken Shake & Bakeの1サービングあたりのカロリーは128あります。
カロリーの内訳 50% 脂質, 0% 炭水化物, 50% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
535 kj
128 kcal
たんぱく質
15.12g
脂質
6.86g
飽和脂肪
2.188g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
1.279g
一価不飽和脂肪
2.14g
コレステロール
54mg
炭水化物
0g
糖分
0g
食物繊維
0g
ナトリウム
436mg
カリウム
123mg
6%
1日の摂取目安*
(128 cal)
6% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (0%)
 
脂質 (50%)
 
たんぱく質 (50%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

アプリを入手
    
© 2024FatSecret。無断複写・複製・転載を禁じます。