評価:
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Quick, easy and yummy.
材料
調理方法
- Heat oil in a large, nonstick frying pan or wok over medium-high heat. Add ginger powder and stir for 1 minute.
- Add the broccoli slaw to the pan, and turn up the heat a little. Stir-fry the vegetables for 4 to 5 minutes. Cook them long enough to darken in color without losing their crunchiness.
- Turn the heat down to medium, and stir in the pork, soy sauce, hoisin sauce, red pepper flakes and cashews. Continue cooking moo shu for another 2 minutes to heat through. Serve over rice.
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評価
Makes 6 - 3/4 cup servings
2014年 09月 17日 投稿者: lettygaylor
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栄養のまとめ:
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Moo Shu Porkの1サービングあたりのカロリーは236あります。
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カロリーの内訳 37% 脂質, 36% 炭水化物, 27% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
988 kj
236 kcal
たんぱく質
16.13g
脂質
9.75g
飽和脂肪
2.037g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.944g
一価不飽和脂肪
2.593g
コレステロール
35mg
炭水化物
21.13g
糖分
15.84g
食物繊維
2.7g
ナトリウム
1043mg
カリウム
196mg
カロリーの内訳
炭水化物 (36%)
脂質 (37%)
たんぱく質 (27%)
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