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Low-calorie homemade soup, loaded with nutrients.
材料
調理方法
- Bring the broth and water in a boil.
- Add sliced carrots and potatoes.
- Slice pepper and mushrooms, roast in a pan for 5-7 minutes, then add to the broth.
- Cut squash and add to the broth. Put on medium heat and cook for 15 minutes.
- Shred cabbage and add to the broth. Cook for 10 minutes.
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栄養のまとめ:
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Garden Vegetable Soupの1サービングあたりのカロリーは76あります。
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カロリーの内訳 14% 脂質, 76% 炭水化物, 11% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
317 kj
76 kcal
たんぱく質
2.13g
脂質
1.17g
飽和脂肪
0.22g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.381g
一価不飽和脂肪
0.465g
コレステロール
0mg
炭水化物
14.72g
糖分
3.04g
食物繊維
2.6g
ナトリウム
411mg
カリウム
373mg
カロリーの内訳
炭水化物 (75%)
脂質 (14%)
たんぱく質 (11%)
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