評価:
FatSecret会員の平均評価
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Really good gluten free bread.
材料
調理方法
- Mix all dry ingredients together, keep separate.
- Mix all wet ingredients together.
- Add 1 cup hot water from the tap, not kettle.
- Mix in dry ingredients and mix for 4 minutes.
- Put in loaf pan and let rise in draft free area for 80 minutes.
- Bake in a 350 °F (175 °C) oven for 35 minutes.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 評価
Good texture and nice flavor
2015年 08月 14日 投稿者: billbrooks
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栄養のまとめ:
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Gluten Free Breadの1サービングあたりのカロリーは89あります。
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
カロリーの内訳 27% 脂質, 65% 炭水化物, 9% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
372 kj
89 kcal
たんぱく質
1.9g
脂質
2.64g
飽和脂肪
0.286g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.758g
一価不飽和脂肪
1.196g
コレステロール
24mg
炭水化物
14.32g
糖分
0.45g
食物繊維
0.6g
ナトリウム
144mg
カリウム
24mg
カロリーの内訳
炭水化物 (64%)
脂質 (27%)
たんぱく質 (9%)
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