Sausage Onion Cheese Quiche
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Sausage Onion Cheese Quiche
Low carb, no crust mini quiches.
材料
調理方法
- Preheat oven to 350 °F (175 °C). Spray a 12 cup muffin tin with nonstick cooking spray.
- Take mild Italian sausage links from skins, break up with wooden spoon or spatula, and sauté on stove top with onion until thoroughly cooked. Set aside.
- Whisk eggs and whipping cream.
- Add in cheese and sausage and onion mixture until well combined.
- Spoon equally into 12 prepared muffin tins.
- Bake on middle rack for 20 minutes.
- Let rest for about 5 minutes to allow them to set.
- Note: can be kept in plastic containers and warmed at breakfast for 40 seconds.
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栄養のまとめ:
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Sausage Onion Cheese Quicheの1サービングあたりのカロリーは129あります。
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カロリーの内訳 67% 脂質, 5% 炭水化物, 29% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
540 kj
129 kcal
たんぱく質
9.11g
脂質
9.44g
飽和脂肪
4.486g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.3g
一価不飽和脂肪
1.5g
コレステロール
95mg
炭水化物
1.45g
糖分
0.52g
食物繊維
0.1g
ナトリウム
261mg
カリウム
31mg
カロリーの内訳
炭水化物 (4%)
脂質 (67%)
たんぱく質 (29%)
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