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Low in carbs sandwich bun.
材料
調理方法
- Preheat oven 350 °F (175 °C).
- Mix all dry ingredients.
- Melt butter (35-40 seconds).
- Add melted butter, cider vinegar and eggs to dry mix.
- Pour even amounts into muffin "top" tin.
- Bake for 15-17 minutes.
- Cool for 5 minutes, slice in half for each slider.
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栄養のまとめ:
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Low Carb Bunsの1サービングあたりのカロリーは99あります。
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カロリーの内訳 75% 脂質, 10% 炭水化物, 15% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
413 kj
99 kcal
たんぱく質
3.68g
脂質
8.2g
飽和脂肪
2.404g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
1.202g
一価不飽和脂肪
1.53g
コレステロール
60mg
炭水化物
2.48g
糖分
0.29g
食物繊維
1.5g
ナトリウム
332mg
カリウム
18mg
カロリーの内訳
炭水化物 (10%)
脂質 (75%)
たんぱく質 (15%)
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