Brussels Sprouts & Noodle Stir Fry
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Brussels Sprouts & Noodle Stir Fry
A vegetable and noodle dish that can be served up for lunch or dinner.
材料
調理方法
- Break spaghetti into 1" pieces. Cook spaghetti according to package directions; drain. Return spaghetti to hot pan; cover and keep warm.
- Pour oil into a large skillet; heat skillet over medium-high heat. Add onion and garlic; cook and stir for 1 minute.
- Add brussels sprouts, ginger, and crushed red pepper; cook and stir for 1 minute.
- Add broth and soy sauce. Cook about 2 minutes more or until liquid is almost evaporated, stirring occasionally. Remove from heat.
- Stir in cooked spaghetti and carrots.
- Before serving, if desired, sprinkle with almonds and cilantro.
- Note: for an easy main dish add 2 cups of chopped cooked chicken, or ham, or cooked shelled and deveined shrimp to the skillet when you add the broth.
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栄養のまとめ:
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Brussels Sprouts & Noodle Stir Fryの1サービングあたりのカロリーは122あります。
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カロリーの内訳 20% 脂質, 64% 炭水化物, 16% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
512 kj
122 kcal
たんぱく質
5.28g
脂質
2.91g
飽和脂肪
0.371g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.512g
一価不飽和脂肪
1.915g
コレステロール
0mg
炭水化物
20.84g
糖分
3.5g
食物繊維
4.7g
ナトリウム
262mg
カリウム
400mg
カロリーの内訳
炭水化物 (64%)
脂質 (20%)
たんぱく質 (16%)
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