評価:
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A Vietnamese meatball used to make Banh Mi.
材料
調理方法
- Preheat oven to 375 °F (190 °C). Line a baking sheet with foil and spray with Pam.
- In a large bowl, stir ingredients until well mixed.
- Shape into 30 (1 inch) balls and place in pan.
- Bake 25-30 minutes or until meatballs are no longer pink in center.
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評価
Each serving is 5 meatballs.
2014年 10月 20日 投稿者: lettygaylor
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栄養のまとめ:
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Banh Mi Meatballsの1サービングあたりのカロリーは241あります。
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カロリーの内訳 65% 脂質, 10% 炭水化物, 25% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
1006 kj
240 kcal
たんぱく質
14.74g
脂質
17.1g
飽和脂肪
6.209g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
1.558g
一価不飽和脂肪
7.455g
コレステロール
90mg
炭水化物
6.24g
糖分
0.57g
食物繊維
0g
ナトリウム
463mg
カリウム
228mg
カロリーの内訳
炭水化物 (10%)
脂質 (65%)
たんぱく質 (25%)
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