評価:
FatSecret会員の平均評価
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Vietnamese barbeque sauce.
材料
調理方法
- In a 3 quart saucepan, stir ingredients until well blended.
- Heat to boiling over medium heat.
- Reduce heat to low, simmer 5 minutes, stirring occasionally.
32人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
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評価
very good, went well with the chicken thighs I baked.
2018年 02月 19日 投稿者: Jubei10
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Makes 12-2 tbsp. servings.
2014年 10月 20日 投稿者: lettygaylor
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栄養のまとめ:
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Banh Mi Sauceの1サービングあたりのカロリーは39あります。
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カロリーの内訳 1% 脂質, 94% 炭水化物, 4% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
163 kj
39 kcal
たんぱく質
0.48g
脂質
0.06g
飽和脂肪
0.012g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.023g
一価不飽和脂肪
0.012g
コレステロール
0mg
炭水化物
10.28g
糖分
9.37g
食物繊維
0.1g
ナトリウム
358mg
カリウム
62mg
カロリーの内訳
炭水化物 (95%)
脂質 (1%)
たんぱく質 (4%)
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