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量:
10 分量
準備時間:
30 分
調理時間:
45 分
食事の種類:
デザート
評価:
Average FatSecret member ranking FatSecret会員の平均評価
投稿者: luvinlife09

Pumpkin Cheesecake

A smooth and delicious cheesecake for those special occasions.

材料

調理方法

  1. Let cream cheese and eggs come to room temperature.
  2. Heat oven to 350 °F (175 °C). Lightly coat a 9-inch spring form pan with cooking spray.
  3. Beat cream cheese in a large bowl with an electric mixer on medium speed until smooth.
  4. Add canned pumpkin, sweetener, cinnamon, ginger, vanilla extract and salt and beat until well blended. Add eggs one at a time, beating on a low speed just until each egg is incorporated.
  5. Pour batter into prepared pan. Bake until center of cheesecake barely moves when pan is touched, about 45 minutes.
  6. Turn off oven, open oven door, and cool cheesecake in open oven for 30 minutes.
  7. Remove cheesecake from oven. Run a knife around outside edge. Cool at room temperature. Cover and chill at least 8 hours.
  8. Note: serve with whipped topping if desired.
175人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
 

評価 
This sounds really good.I need to try it!
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2013年 03月 19日 投稿者: yankgal46
I used 16oz fat free cream cheese and 8oz of regular just to cut out some of the fat. I tasted the batter before adding the eggs and thought it needed to be sweeter so I added a dropper full of liquid stevia. Let it set in the fridge and ate it for dessert the follwoing evening with a dollop of cool whip. It was delicious!
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2012年 11月 4日 投稿者: Mokakiss
Made enough for two cheesecakes*
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2012年 09月 6日 投稿者: smrowmrow
cheesecakes. ( I didn't have a small enough spring pan so I just used a pie tin). The directions were really helpful. I also highly recommend the letting it set in the fridge for 8 hours step. It really makes the difference so it sets up and the texture is like real cheesecake.
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2012年 09月 6日 投稿者: smrowmrow
I don't own a spring form pan. Is there another type of pan I can use?
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2012年 08月 28日 投稿者: angiekae68

     
 

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最新のレシピ

投稿者: Bunchooo
準備が簡単な料理。
投稿者: Komaron
最高で簡単な無糖ケトパン.。
甘くて美味しいおつまみ。
軽くて甘くておいしい。

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栄養のまとめ:

Pumpkin Cheesecakeの1サービングあたりのカロリーは277あります。
カロリーの内訳 81% 脂質, 8% 炭水化物, 11% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
1157 kj
276 kcal
たんぱく質
7.76g
脂質
25.42g
飽和脂肪
15.417g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
1.07g
一価不飽和脂肪
7.269g
コレステロール
138mg
炭水化物
5.92g
糖分
2.02g
食物繊維
2g
ナトリウム
252mg
カリウム
194mg
14%
1日の摂取目安*
(276 cal)
14% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (8%)
 
脂質 (81%)
 
たんぱく質 (11%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

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