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量:
4 分量
準備時間:
5 分
調理時間:
15 分
食事の種類:
汁物
評価:
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投稿者: rdiesel

Low Carb Pumpkin Soup

A savory pumpkin soup with a touch of heat turns this into a savory low carb treat packed with beta-carotene.

材料

調理方法

  1. Place a medium saucepan over moderate heat. Once warm, add the butter and heat until melted.
  2. When butter is hot, add the onions and sauté, stirring occasionally until tender, about 3-4 minutes.
  3. Add 3/4 teaspoon pumpkin pie spice and 1/4 teaspoon cayenne pepper to the saucepan. Stir just to combine and cook for 2 minutes.
  4. Add the canned pumpkin and broth to the saucepan, stir, and let simmer for 8 minutes. Remove from heat.
  5. Puree the soup with an immersion blender or transfer to a traditional blender, or whisk by hand until creamy. Stir in the evaporated cream mixing completely.
  6. Top with fresh chopped parsley or basil if desired.
  7. Note: a small pinch of each of the following ground spices can be substituted for pumpkin pie spice: mace, cinnamon, ginger, cloves, allspice, nutmeg.
106人のメンバーがこのレシピを料理帳に追加しました。
 

評価 
add 1/4 tsp chili powder increase pumpkin pie spice to 2 tsp add 2 tbsp cinnamon sugar 9-10 dashes of hot sauce
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2013年 01月 4日 投稿者: greencat6789

     
 

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投稿者: waiwey333
あっという間に作れる美味しい低カロリースープ。
投稿者: Bunchooo
準備が簡単な料理。
投稿者: Komaron
トーストやサンドイッチに最適な、食物繊維が豊富でおいしいパン。
投稿者: Aile782
シンプルな材料で作る簡単で満足感のあるスープ。

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栄養のまとめ:

Low Carb Pumpkin Soupの1サービングあたりのカロリーは154あります。
カロリーの内訳 62% 脂質, 30% 炭水化物, 8% たんぱく質.

栄養成分
分量
1サービングあたり
1サービングあたり
エネルギー
644 kj
154 kcal
たんぱく質
3.07g
脂質
10.88g
飽和脂肪
7.102g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.129g
一価不飽和脂肪
3.007g
コレステロール
38mg
炭水化物
12.06g
糖分
5.14g
食物繊維
4.8g
ナトリウム
223mg
カリウム
280mg
8%
1日の摂取目安*
(154 cal)
8% 1日の摂取目安
カロリーの内訳
 
炭水化物 (30%)
 
脂質 (62%)
 
たんぱく質 (8%)
*1日の摂取目安の2000カロリーに基づく

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