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A savory pumpkin soup with a touch of heat turns this into a savory low carb treat packed with beta-carotene.
材料
調理方法
- Place a medium saucepan over moderate heat. Once warm, add the butter and heat until melted.
- When butter is hot, add the onions and sauté, stirring occasionally until tender, about 3-4 minutes.
- Add 3/4 teaspoon pumpkin pie spice and 1/4 teaspoon cayenne pepper to the saucepan. Stir just to combine and cook for 2 minutes.
- Add the canned pumpkin and broth to the saucepan, stir, and let simmer for 8 minutes. Remove from heat.
- Puree the soup with an immersion blender or transfer to a traditional blender, or whisk by hand until creamy. Stir in the evaporated cream mixing completely.
- Top with fresh chopped parsley or basil if desired.
- Note: a small pinch of each of the following ground spices can be substituted for pumpkin pie spice: mace, cinnamon, ginger, cloves, allspice, nutmeg.
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評価
add 1/4 tsp chili powder
increase pumpkin pie spice to 2 tsp
add 2 tbsp cinnamon sugar
9-10 dashes of hot sauce
2013年 01月 4日 投稿者: greencat6789
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栄養のまとめ:
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Low Carb Pumpkin Soupの1サービングあたりのカロリーは154あります。
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カロリーの内訳 62% 脂質, 30% 炭水化物, 8% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
644 kj
154 kcal
たんぱく質
3.07g
脂質
10.88g
飽和脂肪
7.102g
トランス脂肪
0g
多価不飽和脂肪
0.129g
一価不飽和脂肪
3.007g
コレステロール
38mg
炭水化物
12.06g
糖分
5.14g
食物繊維
4.8g
ナトリウム
223mg
カリウム
280mg
カロリーの内訳
炭水化物 (30%)
脂質 (62%)
たんぱく質 (8%)
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