Salsa Verde (Green Salsa)
評価:
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Salsa Verde (Green Salsa)
An easy way to prepare a cooked salsa.
材料
調理方法
- Remove the husks from the tomatillos and rinse in lukewarm water.
- In a microwave safe container, add the tomatillos, serrano peppers, and onions. Cover with paper towel and cook on high for 7-8 minutes. Remove from microwave and let cool slightly.
- After cooking in microwave, transfer the tomatillo mixture to the blender, add the garlic, cilantro, salt and lime juice. Blend on high for just a few seconds.
- Taste for salt. Serve warm or at room temperature.
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評価
Makes 32-2 tbsp. servings
2015年 01月 31日 投稿者: lettygaylor
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栄養のまとめ:
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Salsa Verde (Green Salsa)の1サービングあたりのカロリーは6あります。
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カロリーの内訳 18% 脂質, 72% 炭水化物, 10% たんぱく質. |
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栄養成分
分量
1サービングあたり
エネルギー
26 kj
6 kcal
たんぱく質
0.18g
脂質
0.14g
飽和脂肪
0.019g
多価不飽和脂肪
0.058g
一価不飽和脂肪
0.021g
コレステロール
0mg
炭水化物
1.29g
糖分
0.71g
食物繊維
0.3g
ナトリウム
109mg
カリウム
44mg
カロリーの内訳
炭水化物 (72%)
脂質 (18%)
たんぱく質 (10%)
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