4/22
W:44.7kg, F:17.7%, F:34.9kg

Milk jelly for breakfast
Greek salad 🥗 with chicken and tofu, pita bread 🫓 for lunch
Brie cheese 🧀, apple 🍎, salami, tofu, nuts 🥜, natto and miso soup for dinner
44.7 kg これまでの減量分: 0.7 kg.    残り: 0.7 kg.    ダイエット続き: まあまあ.

601 kcal 脂質: 35.56g | たんぱく質: 42.07g | 炭水化物: 41.17g.   朝食: Boiled Egg, Avocados , Ghirardelli 60% Cacao Dark Chocolate Squares, Primal Kitchen Grass-Fed Collagen Peptides Unflavored . 昼食: Hime Sushi Nori Roasted Seaweed, Tofu (Koyadofu) (Dried Frozen) , Miko Brand Miso Soup, Good Culture Organic Cottage Cheese, Portabella Mushrooms , Hummus , Portabella Mushrooms . もっと...
週に1.4 kg減量中

2 人のサポーター    いいね!   


     
 

コメントを投稿


コメントを投稿するにはサインインする必要があります。ここをクリックしてサインインする。
 


Harapeko Keichanの体重の記録


アプリを入手
    
© 2024FatSecret。無断複写・複製・転載を禁じます。