Lunch 唐揚げ蒸しパンサンド 最近、朝時間がなくて写真も撮れない。
ダイエットカレンダーを表示, 2021年 04月 27日:
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1625 kcal
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脂質: 67.99g | たんぱく質: 101.19g | 炭水化物: 146.76g.
朝食: みかん, Light Milk, インスタントコーヒー(粉末), Baker’s Secret, Large free range eggs, Optinum Nutrition Gold standard 100% whey (Double Rich Chocolate), Baking powder, Chickpea Flour, Psyllium Husk Powder, Light Milk, バナナ. 昼食: Light Milk, インスタントコーヒー(粉末), キャベツ, 唐揚げ, Baker’s Secret, Large free range eggs, Baking powder, Chickpea Flour, Psyllium Husk Powder, Light Milk. 夕食: Lindt 78% cocoa smooth dark, お好み焼き. もっと...
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コメント
Isnt there too much carbohydrate in there? But looking so delicious :)
2021年 04月 27日 投稿者: Lady L.
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I made low carb bun with chickpea flour. So there are about 30g of carbs in this meal. It’s good enough to me😉
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Oh i see.. I will try to change my flour.. Maybe i should use lentil flour. :) i dont wanma use rice, cause rice has a lot of suger. Meh...
2021年 04月 27日 投稿者: Lady L.
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You can have some rice not too much though. I eat rice or brown rice every day. It is high in dietary fibre so it’s good for you 😉 Balance is important 👍
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I cannot say the same for Turkish rice. Unfortunately, we wash the rice first, then roast it, then brew it. I guess the world's most dangerous rice cooking technique. So thats why im here. I like your kitchen culture :) Im learning many things... 🌸🙏🏻ありがと 🙏🏻
2021年 04月 28日 投稿者: Lady L.
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